Saturday, February 7, 2009

Paper and Plastic Recycling + Tiger


sha suka tiger...


Assalamualaikum bloggie....

I am in love! - Dengan Nature. again and again ..hehehehe actually we just came back from our field trip to RD Papers Sdn Bhd. The cleanest and efficient center I have ever seen in KB (imagine...ish ish) It's bright out and wicked hot...and heat will weaken me ..hehehe ala-ala superman ngan cryptonite la ni ...(wallaweey...haha)

again, there are TONNES of photos...esok la I load..hari ni i dah flat...coz I slept at 3am last nite(thanks to astro..) and woke up 3 and 1/2 hrs later....and 2 hours after that I was at the recycling site...bayangkan.....betapa groggy and spinning nye kamek...haha...I managed to visit wofsha before I left and was dying to comment on hussaini and few of my friends' pages BUT tak sempat...now am qada-ing :)


saja nak tulis ...Saya Suka Tiger!!!


Facts about me in relation to Tiger:



  • saya suka makan biskut Tiger Susu

  • saya suka Tigger dalam Winnie the Pooh tu

  • saya sanggup usung Teddy Tigger separuh dari tinggi saya melepasi scanner lugage kat airport semata-mata kerana - Saya Suka!

  • saya pegi zoo melaka dengan terujanya mencari sangkar Tiger!(walaupun yang saya jumpa dulu adalah parrot! arrghh...tensen...hahaha)

  • saya (suatu ketika) tergilakan Tiger Woods! hahahaha (kini..Tidak LAGI)

  • saya suka dan bela BANYAK kucing (now dah kurang...) Ada dulu saya namakan Tiger! tapi dah Arwah.

  • saya suka tengok kat animal planet pasal Tiger kat Thailand yang di bela oleh buddhist monks

  • saya pasti kalau Tiger tengok saya ...dorang pun akan sukakan SAYA! fleshy hahahaha

Sekian Terima Kasih.

14 comments:

myZone | When Anuar opens to public said...

tiger mesti suker tgk cik sha...fresh meat kater cik belang tuh :p

Sha and Forward said...

ha ha ha betul!betul! betul! hehehehe jangan aa panggei ciksha...shegann ah *_* hehe sha is okay loh ...dear ..how come i cannot brwse yr page nie...ohh tidakkk....

al-hussaini said...

hi Sha...suka sangat kat tiger..tak takut dia terkam ke nanti??? hehe

mesti penat dengan trip tu..rehatkan diri ok...memang banyak betul tenaga Sha pergi ke sana ke mari. Apa rahsianya? :P

Yang tahan tu, sanggup usung Teddy Tigger separuh dari tinggi Sha melepasi scanner lugage kat airport tu...mak ai! Mesti penumpang-penumpang lain tercengang tengok Sha..haha

Erm..dah pandey dah owh kitak makey perkataan kamek...hehe

Sha and Forward said...

rahsia?perli laa tuuuuuuu huhuhu (kecintaan pada pengajaran dan masa bersama mereka..cewahhhhh, time beletiaq kene jugak)...tapi memang exhausted amat ...esok ada kuliah seawal jam 9...aduh melati...hihihiks..

mmg semua orang tgk ..and senyum ...imigresen tu tanya ..beli mana ...sha senyum je la...berjalan pimpin tangan ngan tigger...beg lagi...hahaha sungguh kelakar saya ketika itu ...

al-hussaini said...

mana ada perli..hehe Rasa kagum dengan energi Sha..ditambah lagi dengan kuliah di awal pagi esok. Kena ada motivasi tinggi tu untuk bangun awal :)

Siap imigresen tanya lagi tu. Nasib tak overweight..Kalau tak, membayar lagi namanya tu...

al-hussaini said...

Sha..jangan lupa amik award ya...for our friendship...

Sha and Forward said...

nak amik kat mana award nye ni..? hehe saya bab2 ni tak pandai lagi ni ..sila beri tunjuk ajar cikgu :)

al-hussaini said...

Sha..senang jer..Sha klik gambar award kat entri blog saya pasal Award from Faisal tu...Lepas klik tu, akan terus address jadi image..kemudian Sha save & upload dalam post Sha...

Erm, kalau Sha nak letak award tu kat bahagian widget dalam blog, Sha kena upload dulu gambar award yg dah di save kat PC Sha tu kat photobucket atau laman-laman web lain pasal editing image.

Then, if dah complete upload kat photobucket, Sha save atau edit mana-mana yang patut. Kemudian, Sha copy HTML Code untuk gambar award tu...Pastu, Sha add widget berdasarkan HTML dan paste HTML code yang Sha copy tu...Nanti selesailah...

Ada apa-apa masalah, bagitau jer...Kalau award tu besar sangat nak di attach kat widget, Sha resize semula guna ACD See atau yang sama waktu dengannya..hehe

***Dulu, sy pun tak pandai hal-hal ni, tapi cuba dan terus cuba..memang tensen mula-mula kalau tak menjadi, tapi kalau dah settle, hurm...senyum je memanjang...hehe

al-hussaini said...

tak pun, sha boleh amik terus HTML code award tu dari sini: http://s545.photobucket.com/albums/hh398/kcynodia/?action=view&current=fromismail-1.jpg

si merah padi said...

salam dear,,hmmm really wish i could join u guys. It must be fun soaking in the sun..(free tan)..hehe
am not feeling really well yesterday, nearly had fever..hubby pesan jgn kluar jalan2..duk rumah je..hehe so i'm being an isteri solehah..(^0^)

kawaii_desu said...

wa... AC

no wonder hang beriya nak negok rimau time kat zoo hari tu hahaha

takpa la kan dapat nengok blackie kaki terjuntai hahah

ya, kena nurture balik kesedaran to the nature...

en_me said...

ammvoiii sha yg ganassz tewww.. ehehe

Sha and Forward said...

pa: u know what happened kan ..hehehe so black panther da jadi kenangan .. *winks*

me: ganaszzz tade makneee giteww... ahaks

pexky said...

tiger tigerer tigerest.. hehe
BLACK panther pun ada yerk..ingtkan PINK panther jer yg ada.. huhu~