Tuesday, February 3, 2009

Photos ..Again :)

I'm sure ya'll know what are these ...ahahahaha
Remember Madagascar? hehehehe....

Pa and David...sit and stand..same height wooo....


Pa cukup suka dengan ostrich a.k.a burung unta...ek?




11 comments:

en_me said...

masih kat melaka zoo kerr..
ammvoiii kak pah tewwww..

Sha and Forward said...

kami pegi satu zoo je en me ...kaum kerabat kat tempat lain tak dan nak visit hahaha

kawaii_desu said...

hoh aku pulak.. AC bukan hang suka kat black leopard yg duduk ataih pokok tu, mana gambaq dia...??

me tak cam aku tu hahaha

kawaii_desu said...

takpasai2 zirafah tu kita bagi nama david huhu..

Sha and Forward said...

ada gambaq tam tam tu ..aku duk plan cemana nak buh gambaq byk2...tanpa membesarkan gamba...almaklom la ..aku amatur haha

pexky said...

kat girrafe (david)je ker kasik nama.. ostrich tu plak..apa nama diyaaw..?

kawaii_desu said...

hehe actually giraffe tu kasik nama david bukan pasai apa, kan dalam madagascar voice talent for the giraffe is david scwimmer (yg lakon friends tu)...

tak pasai2 semuaa gifar kami panggil david huhu

AC aku dah dapat cd hang, gila banyak tapes, hang ni kaya salofin tape ka apa hahah

al-hussaini said...

indahnya gambar-gambar tu..belum pernah pun tengok zirafah depan mata..teringin nak tengo ar...

Sha and Forward said...

pa: hahahahahahaha...saja aku pekena ang ....mula2 nak balut elok2 ...dah tu ..nak cepat ...aku roll je la tapes tu hahahahaha ...macam tatau ..bab balut membalut ni ...haku failed!


hussaini: hehe tu la cikgu..kat zoo sarawak takde ke? aa kene datang semenanjung nie...byk lagi gambar2 nya, ada 700MB...huhu...macam2 lagi animals ada ..ada gnu, mandlin ke apa yang muka kaler2...chimps...tiger tido...panther baloq...mcm lembu ada tanduk melengkung tajam....macam-macammmm Ada...

Sha and Forward said...

pexy: ostrich tu trase nak bagi nama Joey hahaha ..

Pa: hang ingat tak episode joey nak mengarang surat rasmi nak guna bahasa bombastic ...chandler baca surat dia re-wrote ...he signed as "Baby Kanggaroo" ha ha ha ... i missed F.R.I.E.N.D.S (banyak kenangan tu ....ah rindu nya..oh tidakk)

al-hussaini said...

aiya..jealousnya...kat zoo Sarawak takde zirafah ni rasanya...Mungkin susah sikit nak dibawa belayar di Lautan China Selatan tu..hehe

ada gnu, mandlin, chimps, panther baloq, lembu ada tanduk melengkung tajam.pergghh...unik betul spesies ni.