Wednesday, May 6, 2009

Final Exam and JK-ing

Assalamualaikum bloggie....


This is to officially inform I'll be ...away with Exams and JK-ing.

Ary: Dont Miss me muhehehehehe

hussaini: jangan lupa update your blog ...nanti balik sha nak baca ...

xeaa: good luck with your new job and ...dah beli tiket balik kl lom? hehee....

kawaii : wehh..happy recovery ..c u soon!



all: semoga berbahagia selalu. amin....






7 comments:

kawaii_desu said...

AC, thanks... aku tgh bersemayam kat rumah adik aku dgn aman damainya... i guess mmg aku jaga sungguh pemakanan aku leni.
unless ada partner in crime muahahaha

Sha and Forward said...

huahuahua ..ang ni...jaga makan tu ..aku 17&18 ada di bangi weh ..tapi tak sempat kot nak lepak with ang ..tho how i wish can go lepak with ang (aku nak mentekee...hehehe)...flite balik aku malam 18 tu gak..sungguh tidak best... :(

ary said...

sha...miss u..huhu..n i know u miss me too...huhuhu..hahaha..nak chocs...

al-hussaini said...

sha...aku dah update dah...

siap entri Hari Ibu..awards dari ary pun ada...aku juga yg lmbt attach award tu kan...

jangan marah ye ary...hehe

ary said...

mara never had in my vocabulary...wahhhh...kunun

Sha and Forward said...

hussainiiiiiii...heheheks ...apa kabar cikgu?

ala ary jangan le mareee...blog ku blog mu juaaa muhahahahahhahahaah

Sha and Forward said...

even if u do ... *sigh*