Monday, June 22, 2009

buenos tardes

Assalamualaikum bloggie...

waa....sedar tak sedar ...dah almost a week ..wofsha ngomel alone with you bloggie...there are days where wofsha rasa exhausted amat with all these programs.

esok...wofsha terlibat dengan gotong royong di one of our residential college...huwaaa...part ni yang lemau siket nie..hehehe my appointment with DNH has been forwarded to a later date ..coz DNH is busy with her lecture tours... so I have tomorrow's slot replaced with Gotong Royong. - Nice.

semalaman ..wofsha cannot sleep...thinking of PnP problem with program lagi-satu. buntu bloggie ....sbb brain sudah letih amat. nak menangis pun macam takde air mata. wofsha only can sit and termenung in the dark. Berat sungguh Ujian kali ini ...Ya Allah berilah wofsha kekuatan ....sesungguhnya sekarang ..rasa macam discman yang abih bateri .... macam remote astro yang dah low battery. tekan 40kali pun ...channel tak berubah. *sigh*....

wofsha tengok nasi pun dah macam ...bwerkk... tgk lauk2 pun ..bwerkkkkkkkkkkkk......wofsha kemaruk buat jus je 2 3 ari ni ..kejap wofsha blend the pisang....then wofsha blend apples ....then wofsha blend vico ... ni pulak wofsha rasa nak pegi tesco ...cari shelves DIY ...nak ubahsuai room wofsha ... make myself busy!

buku-buku wofsha pun dah accumulated ... boleh buat lego atas kapet tu haa...so it's about time wofsha jadi Bob the builder pulak. "bob the builder...can we fix it...Yes we can" :)

now baru teringat..malam ni ada jemputan kenduri kesyukuran umah sedara wofsha. anak dia dapat masuk UUM Sintok. cool.

therefore wofsha akan balik ..iron baju (again...?) casual dah la ..pergi awal ...event nye malam ...but wofsha doesn't feel like bertemu orang ramai .... so lepas keje wofsha pegi tolong apa yang patut ... then balik umah - silent.

wofsha memang tak banyak cakap pun lately. sampaikan wofsha nye mak pun dah curioused bloggie... whaddayaknow ...genetic rupa nya hehehehe...kan bloggie ...she's wondering what's happening to me coz I've been awfully quiet. Semalam father's day pun wofsha tak sempat wish kat Ayah. tak pe ..nanti wofsha plan nak belikan ayah present. wofsha ada idea dah. :)

kalau dulu ..kad wofsha la sampai dulu ...siap dengan poem segala ..which Ayah jarang pun nak hayati sbb dia bukan jiwang macam wofsha ..stok poetic nyee hehehehe.... tapi mak kata dia simpan semua kad2 yang wofsha anto dulu2 ... masa wofsha jauh dari dia .... hehe ..sayang wofsha ..wofsha pun sayang Ayah jugaaa..... muah muah ...

Happy Father's Day, Ayah.

(wofsha tau Ayah tak suka wofsha panggei Dad ....dia kata..macam Bush! huhuhuh ... apa kes? layannnn.....)

3 comments:

kcynodia said...

tiba2 jadi pendiam kan...apa sebenarnya? ceh..nak mengorek pulakkan...

sha ajar subjek apa tu sampaikan PnP yang satu tu menghempap ketensenannya...

Sha and Forward said...

kcy: nanti citer. ni nak balik mandi. sha busuk banget.pi gotong royong. sampai muntah.kene bahagian toilet ...adeii...hehehehe

pexky said...

me x wish pun kat ayah taun ni..nti balik la bagi adiah..
happy father's day ayah..
(sowi sha, tumpang kat sni ek..)