Sunday, July 19, 2009

Die

Assalamualaikum bloggie...

i did the most unbearable thing to even write it about today. I sent my desktop terminal for formatting ..and little did i realize..i forgot to make a copy of my picture folder to my pendrive ....it was back up by the tech. i wonder did they see all my collection of photos...huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

die die.

dah la ari ni wofsha meeting macam orang bodo je bloggie. Ada budak UK ..cas lebey ...haa sehinggakan tak reti nak beza wofsha sarcastic ngan serious. so lastly wofsha buat lawak bangang kat situ sehingga Irwan naik tensen ngan wofsha. lantok le ....sakit hati jugak wofsha kalu dah asik nak cas ...ingat ni haper? bateri 9 cell ka ....urghh....

semua benda ALL wrong today. nangis pun ada. tensen ada. macam-macam ada....

2 comments:

kcynodia said...

kalau diorang dah tengok gambar tu camana sha?

rileks-rileks...mesti ada jalan penyelesaian nak solve problem tu

Sha and Forward said...

kalau dorang tgk ..isk segan nyaa....maluuuuuuuuuuu...byk gambar holiday ...gambar jalan-jalan .....huuuu *shy*

solution? solution dia wat tebai muka aje laaa....huuuu..*malu*